floatingLogic - The boutique web bureau contact us

design politik

Et website er som en butiksfacade, og skal på samme led afspejle virksomhedens profil. For nogle besøgende, vil det være den første kontakt med virksomheden, og det er vigtigt, at det allerede her signaleres, hvem man har med at gøre. Websitet er en naturlig forlængelse af forretningen.

Brugervenlighed er afgørende. Ikke bare for kundens oplevelse af websitet, men for oplevelsen af hele virksomheden. Intuitiv og konsistent navigation fører ubesværet kunden gennem den oplevelse, som websitet er. Uden at kede kunden, præsenteres websitets funktionaliteter på en ligefrem måde, og indbyder kunden til at få den hjælp de søger.
Fokus må altid være, at kunden kom frivilligt, for at for dækket visse behov. Webstitets opgave er at fascilitere dette, og at stille virksomhedens tjenester til rådighed, uden at være anmasende.

Et websites administration, skal på samme led, være intuitiv og indbydende. Administrationssiden skal afspejle websitets struktur, og være et visuelt værktøj man har lyst til, at gå til. Opdatering af indhold skal kunne foretages af lægfolk, med minimal instruktion.

Dette er vores grundlag...
design politik ydelser referencer om os
dansk | english