floatingLogic - The boutique web bureau contact us

ydelser

Udviklingen af et komplet website kan overordnet deles i tre. Hvad end der er tale om et simpelt visitkort på nettet eller et større website, er processen den samme.
Kun omfanget varierer.

Vi skaber websites, som passer til Jeres behov.

Kontakt os for en snak om hvad I kunne tænke Jer, og hvordan det kan lade sig gøre.
Design
Et websites design, er mere end blot den visuelle fremtoning. Det skal kommunikere Jeres virksomhed. Vi udarbejder designet på baggrund af Jeres specifikationer og en række afklarende spørgsmål. Vi gør en dyd ud af brugervenlige designs, der holder hvad de lover. Det vil sige designs der er intuitive, at navigere i og som præsenterer indholdet på en let tilgængelig, og visuelt behagelig måde.

Funktionalitet
Funktionalitet dækker over websitets infrastruktur og applikationer. Altså websitets indhold og måden man tilgår det. I samarbejde med Jer, finder vi frem til de løsninger der passer bedst til Jeres ønsker og behov, og udvikler de nødvendige bestanddele. Det kunne eventuelt være sprogversionering, et nyhedsmodul eller billedgalleri. Det vigtige er, at websitet gør Jeres ydelser og produkter tilgængelige, på en enkel måde.

Administration
Et websites administrationssystem kaldes et CMS. Hvad end websitets funktion er at gøre din forretning lettere tilgængelig eller websitet er din forretning, skal det være let, at ændre på indholdet. Vi laver CMS'er der sætter Jer fri til, at tænke på websitets indhold. Om I vil tilføje en række produkter til et varekatalog eller tilføje en ny medarbejder til et online tidsbestillingsmodul, så skal det være enkelt. Vi har specialiseret os i let overskuelige CMS'er der designmæssigt afspejler det offentlige website, så arbejdet med det bliver intuitivt og indbydende.
design politik ydelser referencer om os
dansk | english